Monday, January 31, 2011

Οι πιο ηλίθιες ατάκες σε καμάκι

1)Ποια ειναι η αγαπημένη σου μουσική;
Σε μπαράκι με λάιβ -15 ευρώ η είσοδος-όπου ξεσκίστηκα στο χορό υπό τους ρυθμούς της Ντίσκο. Χμμμ....
2) Η αγαπημένη μου ταινία ειναι ο Τιτανικός.
Ακόμα και αν ήταν αλήθεια, δεν θα το παραδεχόσουν άρα διαβασες καποιον παπαρομαλάκα να λεει οτι οι γυναίκες θέλουν ευαίσθητους και πας να μου πλασαριστείς για χαβιάρι ενώ εισαι μπάμιας. Επίσης οταν βγήκε ο Τιτανικός είχα ήδη δει αρκετές ταινίες για να ξεχωρίσω το πόσο μάπα ήταν, άρα είσαι και πιτσιρίκι.Νεξτ.
3)Να σε κεράσω ενα ποτό; 
Υπάρχει περίπτωση να πω όχι ακόμα και ο πιο ελλεινός τύπος να ήσουν; Κι αν νομίζεις οτι αγοραζοντας ένα ποτό "αγοράζεις" όλον μου το χρόνο για το υπόλοιπο της βραδιάς, θινκ αγκαίν.Εχεις 5 λεπτα να μου κινήσεις το ενδιαφέρον, εκμεταλλεύσου το.
4)Φράσεις που ξεκινάνε με "οι γυναίκες ειναι...".
Χελόου; Πρώτα απ'ολά αυτό δειχνει σύμπλεγμα με την μάνα σου και οτι δεν γαμάς και πολύ και σου βγαίνει χολή. Δεύτερον πόσο έξυπνο νοομίζεις οτι ειναι να χεσεις εκεί που θες να φας;  Και ναι, δεν το λέω μεταφορικά. Το "φας" τουλάχιστον. Μαλάκα.
5)Εχεις πολύ ωραία φωνή.
Με είδες επί σκηνής του καραόκε να χτυπιέμαι, ενώ φοράω το wonderba  και εχω βαφτεί σαν πουτανάκι, ο γκει φίλος μου μου εχει πάρει εικονική πίπα ενώ κάθεται στα γόνατα, και το μαγαζί ειναι γεμάτο 22 αχρονες. Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα; Grow a pair.
6)Εχεις πάει ποτε με γυναίκα;
Πρώτον μην με κοιτάς στα βυζιά και μην ξερογλύφεσαι όταν με ρωτας κάτι το τόσο αγενές. Δεύτερον δεν σημαίνει επειδη κάνω χαβαλε με τους φίλους μου οτι αυτόματα προσκαλώ τον καθε γύφτο στο κρεβάτι μου.Τρίτον, αλλο χαβαλές, αλλο παρτουζώνομαι, αλλα για σενα που εχεις δει γυναίκα μόνο σε τσοντα και το κοντινοτερο που ήρθες κοντα σε μνι ήταν την μέρα που σε πέταξε η μάνα σου, είναι το ενα και το αυτό. Τέταρτον,ψόφα.
7) "Ησουν πιο ωραία μικρή" με παραλλαγή το "χασε λίγα κιλά".  Η περίπτωσή σου ειναι κλaσσική. Body Builder, ξυριζεις και τα δάχτυλα των ποδιών σου, βάζεις κρεμόυλες, κλπ
Δεν παραδεχεσαι το τι εισαι και  βολέυεσαι με το μπουκάλι λακ στον πατο σου οταν τον παιζεις, ή παθαίνεις συχνά πυκνα κανα "ατύχημα (πχ πιωμένος του κερατα πήγες σε dark room να "δεις πώς ειναι" και επεσες κατα λάθος σε 3 π*υτσες. Με τον κώλο.) Ομως επειδη στο μυαλό σου εισαι στρειτ, την πεφτεις σε γκόμενες που μισείς κατα βάθος γιατί εχουν μεγαλύτερα βυζιά από τα δικά σου.
8)Είμαι πολύ πληγωμένος.
Να πας σε νοσοκομείο. Δεν υπάρχει πιο αρρωστημένο μυαλό απ'αυτό του γκόμενου που γουσταρει το pity fuck.Τι με πέρασες; Για την Φλόρενς φάκιν Νατινγκειλ;
9) Είμαι παντρεμένος τύπικά μόνο.
Οκ, σε πιστεύω, αλλα κι εγω τυπικά θα σε πηδήξω. Κι όχι όπως θες ή το φανταζεσαι και χωρίς σάλιο. Ετσι για να δεις τι καριόλες κυκλοφορούν εκεί έξω και να εκτιμήσεις τι εχεις στο σπίτι σου, βλήμα.
10) Σ'εχω ερωτευτεί εδώ και καιρο.
Ε, τωρα τραβα και σκουπίσου. Αν δεν εχεις την δεουσα υπομονή και μου δίνεσαι στο πιατο μπας και φτασουμε στο "ζητούμενο" μια ώρα αρχίτερα, τι να σε κάνω; Κοκόρι και στο κρεβάτι θα είσαι. Ασε που μου έκλεψες όλη την "διαδρομή" ως εκεί. Βαρετος, απειρος, εχω ήδη ξεχασει την υπαρξή σου.
11) Δεν πληρώνω ποτέ. Οκ, εσύ και η χόυφτα σου να περάσετε ενα όμορφο βράδυ γιατί θα χρειαστώ τα λεφτα μου -αφού πληρώσω την κοκα κόλα μου- για ταξί.

12) Καμία γυναίκα δεν προσποιήθηκε μαζί μου. Και τα γουρούνια πετάνε..Να ένα. Μόλις το έχασες, γαμώτο.
13) Το θέμα του μεγέθους ειναι μύθος.
Είπε ο άντρας στην γυναίκα. Επανελαβε το για να εμπεδώσεις. Ξανά.
14)Οποιοδήποτε άλλο γυναικείο όνομα εκτός του δικού μου πάνω από 2 φορές μεσα στην συζήτηση.
Αν θες σε καποιον να τα πεις επειδή σε παράτησε η Κούλα μην μου το παίζεις εραστής και μην μου χαλάς την βραδιά. Εχω κι εγω εναν Κουλο πίσω μου και θέλω να βρω αντικαταστάτη. Κουράστηκε το χέρι μου, πως το λεν;
15)Καίγεσαι αυτόματα με την αναφορα αυτών των λέξεων. Raid. Μαμά.Πούστρακια.



(συνεχίζεται...κάποια στιγμή)

2 comments:

kstinion said...

ρε λιλη λυπισου με ειμαι σε χωρο εργασιας!!να σου πω εχεις καποιου ειδους οιστρο (οχι σα τα γατια..)και τα γραφεις απανωτα;μπραβο παντως αχ αχ τα διαβαζω ΜΠΑΣ και εμπεδωθουν οσα γραφεις γιατι εχεις απειρο δικιο...ειδικα με θεματα wow...μετα ερχονται και κλαψομουνιζουν γιατι η γκομενα δε τους καταλαβαινει που καιγονται και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ το καψιμο ανενοχλητοι...΅ελα τωρα ξερεις πως ειναι΅ναι τωρα ξαφνικα με σεβεσαι και ως παικτη.μονο τοτε ειμαστε εμεις οι γυναικες ισες στο γοου οποτε τους συμφερει...καλες ηλιθιες ειμαστε κι εμεις.τι αλλα;αυτα.

Marina said...

Αχ βρε Λίλυ. Εχω κατουρηθεί στο γέλιο. Οχι για τις βλακείες που λένε τα καμάκια..αλλά για τις original ατάκες σου.
Δόξα τω Θεώ που υπάρχεις.