Monday, February 14, 2011

Stupid people on facebook (ektos apo to #3)

Πολλοί φίλοι  θα αναγνωρίσουν τον εαυτό τους εδώ, αυτοί δεν ειναι στιούπιντ, κάνουν στιούπιντ πράγματα, οπως κι εγω αλλωστε, ειμαι μέσα στην λίστα που παραθετω.


1) Κάθεσαι και μου γραφεις στο στατους σου ένα κειμενάκι για τον καρκίνο και ζητάς να το κάνω κοπι πειστ. Γιατί; Ετσι θα σταματήσουν να ψοφολογούν όσοι ειναι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή ή θα βιαστούν οι απιστήμονες να βγαλουν το φάρμακο τώρα που η Πόπη η Κούλα και η Σουλα ευαιστητοποιήθηκαν και κοπιαραν την πολιτικαλι κορέκτ χλεμπόνα. Χλεμπόνα γιατί ουσιαστικά το κάνουμε για να δείξουμε οτι /νοιαζόμαστε.
Αν νοιαζόμαστε, να πάμε στην πτερυγα με τα παιδιά (οι γεροι ειναι τρομακτικοί σας το φέρνω λάου λάου), να χαιδέψουμε καραφλίτσες και να  φερουμε ανακούφιση σε μαναδες και παιδιά  με όποιο τρόπο μπορούμε. Από το φέις μπουκ ειναι ευκολο, όμως,  κάνουμε και μόστρα.

2)Αυτοί που στην πρώτη ευκαιρία κατηγορούν τους γονεις οτι ειναι ανεύθυνοι, εγωιστές που εφεραν τα παιδιά στον κόσμο κλπ κλπ.
Οι μισοί απ αυτούς ντύνονται ακόμα με δερμάτινα και καβαλάνε μηχανές σαν αιώνια τζοβενα που κυνηγάνε μια εφηβεία που προπολλού  τα εχει κακκαρώσει. Είναι παρτακιδες και ποτέ δεν μπόρεσαν να δεσμευτούν πάνω από 3 δευτερόλεπτα, και γενικώς ειναι για τον π*, αφού ειναι ανίκανοι να ξενυχτήσουν πάνω από ενα παιδί που κάνει εμετό όλη νύχτα και να πάνε για δουλειά το πρωί, σερί. Τα πολλά ξύδια και η καλοπέραση βλέπεις.
Ομως ειναι επιλογή τους. Οπως επιλογή μου ειναι να αμολήσω ενα μωρό από την μήτρα μου και να το κατσικωθώ όλη μου την ζωή είτε ειναι σίριαλ κίλερ, είτε με σύνδρομο ντάουν, με τα αγχη και το στρες που επιφέρει η επιλογή μου αυτή. Μην μου λές όμως οτι ηταν από εγωισμό, μαλάκα. Το ίδιο είμαστε;

3)Αυτούς που το παίζουν άνετοι με τους γκέι, αλλα πλακώνουν στα χαστούκια το γκομενάκι που παει να τους βάλει δάχτυλο. Στον Μητσάρα,ρε;

4)Αυτοί που στην πρώτη αψιμαχία σου λένε να πας να πλύνεις κανα πιατο. Είναι οι ίδιοι που θάβουν κάθε σαββατοκύριακο την μάνα τους κάτω από ενα βουνό άπλυτα σωβρακα και τρεμουν στην ιδέα η γυναίκα τους να προσποιείται στο κρεβάτι. Ετσι κι αλλώς "όλες πουτάνες είναι". Εκτός από την μάμα. (Κυρίως η μαμά θα έλεγα εγώ, αλλα ποιος μ ακούει;)

5)Αυτούς που ωρύονται για τις "ξένες δυνάμεις που μας εχουν κάνει δούλους". Αν δεν κοιταζαμε την πάρτη μας στην πρώτη μαλακία θα ημασταν ενωμένοι, και δεν θα είχε γινει το σημερινό μπουρδέλο. Divide and conquer σου λέει τίποτα; Οχι; Τραβα μάθε Αγγλικά, επιτέλους, θες να λέγεσαι και Ευρωπαίος. Ουπς, τωρα δεν σου περισσεύουν, too late.

6) Αυτούς που ζητάνε την άδεια στο φειςμπουκ να "παρουν" ενα βιντεακι που ηταν αστείο/ ενδιαφέρον/ χρήσιμο. Πού καταντήσαμε. Να φοβόμαστε μην μας την πει ο άλλος που του κλέψαμε την "δόξα" ενός βίντεο που δεν ειναι κάν δικό του!
Τόσο συνηθισμένοι στην μαλακία του καθένα ειμαστε;


7) Τα σχόλια (παραμένω στο φέιςμπουκ) κάτω από αναπηρους, καθυστερημένους, σκυλάκια κλπ. Αααα, Ωωωω, Ρισπέκτ, τι δύναμη, σε κάνει να σκέφτεσαι, τι σου ειναι ο άνθρωπος.
Σκάσε.
Τράβα στην ντουλάπα σου, μάζεψε ρούχα, παιχνίδια, ενα παιδικό παραμύθι, και τραβα στο παιδων που ειναι παρατημένα και μεγαλώνουν "ελλατωματικά" παιδιά γιατί δεν εχουν πού να τα βάλουν μετα που τα παράτησε η μάνα τους.
Τράβα στους σεισμόπληκτους που ακόμα ζουνε σε λαμαρινόσπιτα. Βοήθησε ενα πιτσιρίκι που εκδίδεται στην Κουμουνδούρου, τουλάχιστον ΣΗΜΕΡΑ να φαει εναν π*υτσο λιγότερο.
Σκάσε. Ενέργησε. Σε βαρέθηκα.






(συνεχίζεται)

4 comments:

Anonymous said...

Xriste mou,
giati tosa neura teleutaia?

Dimos said...

Η υποκρισία είναι το πιο εύκολα επιτεύξιμο πράγμα. Ειδικά μέσω Facebook. Τί να λέμε τώρα.

Πάντως αυτό για το δάχτυλο είναι ευαίσθητο θέμα. Ούτε εγώ γουστάρω να μου βάζει δάχτυλο η οποιαδήποτε γκόμενα, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσους το γουστάρουν. Δεν τους κάνει περισσότερο ή λιγότερο ανθρώπους από εμένα. Fair enough?

Dimos said...

... και φυσικά δεν τίθεται θέμα πλακώματος στα χαστούκια. Ο "Μητσάρας" είναι ένα είδος που πρέπει να εξαφανιστεί.

Lili said...

Για να σοβαρευτούμε, στον πρωκτό υπάρχουν νευρικές απολήξεις, τουτέστιν ευαισθησία και χαρά.
Βέβαια παιζει ρόλο το γούστο, η διάθεση, η εμπειρία και αν το σπίτι διαθέτει μπιντέδες.

πλιζ διαβάστε την πέρλα σοφίας παρακάτω...

http://sexualheal.blogspot.com/2008/10/blog-post_31.html