Wednesday, February 02, 2011

Θέλω να σε σκωτώσω όταν...

συναντώ Γκουρού και Πυγολαμπίδες (φωτισμένους απ'τον κώλο)

...εκεί που μιλάμε και λέω κάτι προσωπικό, το χρησιμοποιείς για να μου πεις οτι εγώ φταίω που δεν δουλευω τον εαυτό μου, οτι ψάχνω φταιχτες γύρω μου, οτι το Εγώ μου ειναι το πρόβλημα (ενώ το δικό σου που μου κάνεις τον ψυχολόγο το εχεις υπο έλεγχο) και ολα αυτά δημόσια. Χωρίς να με ξέρεις.
Αν θιχτω, ειχες δίκιο, το Εγώ μου ειναι διογκωμένο. Αν σου πω οτι εισαι μαλάκας, θα μου πεις οτι πρεπει να ψαξω μέσα μου να βρω γιατί πειράχτηκα. Εχεις δίκιο, ακόμα υπολογίζω τους γύρω μου και τι μου λένε. (Φερτε μου ενα σφυρί να του λύσω τα υπάρξιακά του)

μαλώνουμε επειδή σε έπιασα να μου λες ψέμματα
 ...και μου απαντας : "Σου είπα ψέμματα γιατί ήξερα οτι θα υστεριαστείς. Βλέπεις;"
Ρε μαλακα, ρε αποτυχ-υ-μένη μαλακία, υστεριαζομαι γιατι λες ψέμματα, και τωρα το ρίχνεις και επάνω μου. Αφρίζω. Φύγε, κινδυνεύεις.
Στην ιδια κατηγορία πεφτει το "σε απάτησα γιατι παχυνες". "Σε απάτησα αλλα σκεφτόμουν εσένα" κλπ κλπ

ακούω για ενα 28χρονο παιδοβούβαλο από αυτα που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια ασχετου μεγεθους και κοινωνικού στρωματος που δεν εχουν μυρίσει μνι ούτε από απόσταση, οτι "επαθε ψυχολογικό distress από την πίεση στη δουλειά". Την διαγνωση εκανε φυσικά η μαμά του.
Χαχαχα!οκ, εδω δεν θέλω να σε σκωτώσω απλα να σου ρίξω δυο τρεις ξεγυρισμένες κλωτσιές στον μαλακό και παπαριασμένο κώλο σου από το πολύ καθισιό. Grow the fuck up.

με ρωτάς κάτι, με ακούς αφήρημένα και μετα με ξαναρωτας να τα επαναλάβω. Κάθε φορα.

οποτε μπαινεις σπιτι μου ριχνεις βαζα, παιρνεις το χαρτί της τουαλέτας και το τελειωνεις(μην τυχόν και ακουμπήσει το χεράκι σου δερμα, θα παθεις υστερία), κατουράς έξω από την λεκάνη και δεν κατεβάζεις το καπάκι, ακουμπας μετα βίας το φαγητό που εφτιαξα και το χαραμίζεις-μην τυχον και το φαει άλλος, δεν εχεις αισθηση του ογκου σου, και της υπόστασής σου και την πληρώνω εγώ. Σαν υπερφυσικός πριγκιπενιος μπέμπης/μπέμπα.

μπαινω στο κατάστημα που δουλεύεις και με κοιτάς υποτιμητικά από πάνω μέχρι κάτω. Πωλήτρια εισαι, σύνελθε. Δουλειά σου ειναι να εξυπηρετεις. Αν σου πεφτει η μύτη, πήγαινε γίνε διευθύντρια. Α, ναι σωστα, δεν μπορείς.  Η αντιθέτως, με ακολουθείς σε κάθε βήμα. Είτε για να μην κλέψω κατι, είτε για να μου κανεις βουντού και να αγορασω ολο το μαγαζι για να βγάλεις τον σκασμό.

οταν δεν μου δινεις τα 3-4-5 λεπτά ρέστα βασιζόμενος οτι θα ντραπώ να τα ζητήσω. Κουμάντο στην τσέπη μου θα κάνεις; Φέρ'τα δω!

οταν κοπανας τα αβοκάντο οπως τα χτυπας από το ταμείο. Φρούτο ειναι, μαυρίζει, γαμώ το κερατό μου και σαπίζει από μέσα. Και μουτρωνεις οταν σε παρακαλω ευγενικά να μην το κάνεις. Συγγνώμη. Και αντε γαμήσου.

με διακόπτεις και μιλάς πιο δυνατα για να καλύψεις την φωνή μου.

μου συμπεριφέρεσαι σαν να ειμαι ηλίθια, κουραστική και παράλογη μόνο και μόνο για να ενδυναμώσεις την ανάγκη που εχεις να πιστεύεις οτι εισαι ανώτερη/ος και special. Παράσιτο.

μου στελενεις περίπλοκους λογαριασμούς με τελη, και προπληρωμένες υπηρεσίες και κρυφά γραμματα για το πότε αρχισαν οι υπηρεσίες και όταν σε παιρνω να παραπονεθώ ακούω σονάτα του Βιβάλντι οση ώρα μαγειρεύω, πλενω τα πιάτα, διαβάζω το παιδι, ξεντύνομαι και ετοιμάζομαι να πεσω για ύπνο. Το επόμενο πρωινο αφού το σηκώσεις, με παρεπέμπεις σε συνάδελφό σου και η γραμμή "πεφτει".

οταν με παιρνεις να μου "υπενθυμίσεις" την οφειλή μου προς την τραπεζα πανω από μια φορά την ημέρα και απαιτείς να μάθεις  πότε θα πληρώσω, πόσα θα πληρώσω και μου κάνεις και κύρηγμα."Οταν υπογραψατε την σύμβαση...." Κλείνω για να μην ερθω να σου υπογραψω την μήτρα αφου στην ξερριζώσω. Βλαμμένη.

(συνεχίζεται)

3 comments:

mako said...

Το σκοτώσω το σκο με όμικροοοον.

Lili said...

εχεις δίκιο πρωτα εγραψα σκωτόσω, αλλα δεν μου πηγαινε στο ματι και αλλαξα το ωμεγα και ξέχασα να αλλαξω το ομικρον.
Οπως ξέρεεις είμαι αυτοδίδακτη και βασίζομαι στην φωτογραφική μου μνημη. Ε καμια φορα ξεφευγει :P


Μπες σκαιπ μαρη σκατούλα (αργότερα όμως οχι τωρα)

kstinion said...

exeis dikio.se ola.to thema me ta call center pantos eidoys paizoun paaara polla...ase pou na sta leo ta katinia...
oso gia ta upoloipa exo apla na paratheso mia istoria.
extes prin th douleia piga pigame me th filh mou th sofia se parakeimeno artopoieio na paroume kati gia proino.
h tupissa pou douleuei me to pou mas vlepei na mpainoume mesa thelei na mas rikse to acme apo ta looney tunes.
paraggelnei h sofia:
ena krouasan me zampon turi.ta krouasan einai AKRIVOS mprosta mas kai ta koitame mas koitame tous kleinoume to mati kai alla, alla h tupissa tsantismenh anti na rotisei an theloume afta ta sugkekrimmena pou einai akribos mprostamas kai mas kanoune siniala kai me dikh ths protoboulia pairnei ena krouasan voutirou to kovei kai bazei mesa zampon tiri.kai tsantismenh malista giati "doulepse"
e pao na parageilo ki ego meta kai ti parigeila?
"ena kroyasane me zampon kai tiri" (evul laugh)
mlk oxi foniko vlema...oxi katares...eriksa ena gelio me thn parth ths.fisika den paizei na me ksanadei.oust!